Helhetslösningar skapar en trygghet hos dig som kund

Vid en renovering är det ofta fler än ett jobb som ska utföras, därför bygger vår affärsidé på att kunna hjälpa företag och privatkunder med helhetslösningar. Vi gör allt för din fastighet när det gäller tak, fasad och fönsterbyten. Tillsammans med våra samarbetspartners Gålstads Plåtslageri och Stjärnfönster har vi möjligheten att erbjuda dig som kund hos oss en smidig och trygg entreprenad från start till mål.

Vi ordnar allt kring själva arbetet, material av högsta kvalitet, skyddsanordningar, containers, och grovstädning av arbetsplatsen. Efteråt tar vi hand om och återvinner allt avfall.

Investera i framtiden och kvalitetssäkra ditt tak

Vi har mångårig erfarenhet av byte, renovering och omläggning av papptak, tegeltak och plåttak. När vi river ett tak passar vi även på att göra en inventering av taket där vi letar efter dålig eller rutten råspont, nockbrädor och vindskivor. Om det behövs byter vi ut det som är dåligt så att det nya taket får det bästa förutsättningarna.

Vi ger er fastighet ett nytt fräscht utseende med noggrannhet och erfarenhet. Vi lämnar alltid 5 års arbetsgaranti på utfört arbete och våra arbetare är diplomerade takläggare. Vi utgår från våra anläggningar i Skara och Hallsberg men utför jobb över hela Skaraborg och Närke.

Inte bara tak – vi gör även renovering av fasader

Fasaden är en otrolig viktig del för en byggnads yttre, men även för hela fastighetens välmående. Att genomföra fasadarbeten är en investering som inte bara vårdar huset utan även förlänger husets livslängd.

Det är därför viktigt att allt fasadarbete bör genomföras av kunniga hantverkare som är specialister inom området fasadarbeten. Vi på TJ Tak och Fasad AB har lång erfarenhet av just fasadarbeten.

Vill du ha en kostnadsfri offert?
Vi gör allt för din fastighet när det gäller
tak, fasad och fönsterbyten.

Ja, jag vill ha kostnadsfri offert

KONTAKTA OSS
TJ Tak & Fasad
Skånings Åsaka Gålstad 1
532 96 Skara
info@tjtak.se
Skaraborg 0511 – 290 50
Närke 019 – 129 050
OM TJ TAK & FASAD
TJ Tak & Fasad är en del av gruppen Gålstads Plåtslageri och Stjärnfönster. Vår huvudverksamhet
finns i Skara men vi har flertalet filialer från Närke ner till Skaraborg. Våra hantverkare har stor och
bred kunskap och vi jobbar enbart med produkter av högsta kvalitet från kända leverantörer.