Med en stor erfarenhet och kunskap inom branschen

Bröderna Jerry och Tommy Rosenkilde driver och äger TJ tak & fasad. Verksamheten startades 2007 och har nu samlat på sig mångårig erfarenhet av byte, renovering och omläggning av papptak, tegeltak och plåttak.

Det som en gång startade som ett litet bolag med mindre jobb på främst ladugårdar och enskilda villor har idag växt till ett stort företag med anläggningar i hela Skaraborg, Hallsberg och Närke. På företaget arbetar idag ca 50 duktiga hantverkare. Vårt huvudkontor är beläget i Gålstad utanför Skara där vi funnits sedan start.

Tre byggföretag under ett och samma tak

Under våra första år märkte vi hur våra kunder ibland fick arbeta med flera stycken entreprenörer för att få hela arbetet genomfört. Det blev stressigt och ibland väldigt problematiskt för kunden. Därför startade vi tillsammans med duktiga hantverkare inom plåt och fönster upp Gålstads plåtslageri och Stjärnfönster. Tre företag under ett och samma tak alltså och vi kan göra allt för din fastighet när det gäller tak, fasad och fönsterbyten.

Det gör att vi idag kan tillgodose om inte alla så större delen av våra kunders behov, snabbt, smidigt och tryggt.

Servicen mot våra kunder är otroligt viktig för oss

Att bygga, renovera eller laga kräver utrustning, personal på plats, material och mycket mer. Som kund ska man inte behöva vara orolig för vare sig sin egen trådgård eller grannarnas. Vi tar självklart ansvar för att byggplatsen är ren och fin efter utfört arbete. Hela trädgårdsmiljön är viktig för det slutgiltiga intrycket av resultatet.

När jobbet är helt klart så levereras tillsammans med protokoll på utförda moment även bilddokumentation tagna före, under arbetet och efter slutförandet. Detta för att du som kund ska få en så detaljerad dokumentation som möjligt.

Vill du ha en kostnadsfri offert?
Vi gör allt för din fastighet när det gäller
tak, fasad och fönsterbyten.

Ja, jag vill ha kostnadsfri offert

KONTAKTA OSS
TJ Tak & Fasad
Skånings Åsaka Gålstad 1
532 96 Skara

info@tjtak.se
Skaraborg 0511 – 290 50
Närke 019 – 129 050

OM TJ TAK & FASAD
TJ Tak & Fasad är en del av gruppen Gålstads Plåtslageri och Stjärnfönster. Vår huvudverksamhet
finns i Skara men vi har flertalet filialer från Närke ner till Skaraborg. Våra hantverkare har stor och
bred kunskap och vi jobbar enbart med produkter av högsta kvalitet från kända leverantörer.