Det går undan och jobbet blir professionellt utfört!

Mycket bra bemötande. De har mycket att göra, så var beredd på lite väntetid. Men när de väl kommer går det undan och jobbet blir professionellt utfört. De står för det de räknat på och bytte lite extra råspont utan att ta extra betalt för det. Taket är superfint och de lämnade en ren och snygg arbetsplats efter sig. Jag kan verkligen rekommendera TJ om man vill ha ett snyggt hus!

Henrik, Karlsborg

Vilka grabbar!

Proffs på sitt yrke och ett extra plus är att dom har ett riktigt trevligt bemötande ut mot kund. Jag kan varmt rekommendera denna firma!

Kjell Larsson,

Duktiga grabbar!

Duktiga grabbar som vet vad dom sysslar med. Rent, fint och snyggt efter takomläggning och fönsterbyte.

Bosse Larsson,

Bästa takläggarna i Skaraborg

God service och mycket trevlig personal. Noggranna och seriösa. Vill ni ha ett snyggt tak med bra kundservice från start så anlita TJ Tak & Fasad! Bästa Takläggarna i Skaraborg.

Saulius Saulenis,

Kunskap, noggrannhet och bra service

Rekommenderar TJ Tak & Fasad varmt! Vilken kunskap, noggrannhet och bra service dessa goa grabbar har. Snabba och mycket ordningsamma killar som utförde jobbet.

Liselott Broo,

Kan varmt rekommenderas

Kan verkligen rekommendera TJ Tak. Snabba och noggranna. Ett kanongäng!!

Jörgen Nilsson, Gillstad

Jättebra jobb

Jättebra jobb som rättade till efter klåparna Trygga Tak och fasad som nu har kursat. Jag får också säga att ägarna och arbetarna var väldigt trevliga.

Peter Hansson,

Snabbt arbetat

Supersnabba killar som gjorde ett jättefint jobb på fyra villor på Wilsons väg i Axvall. Jag har inte heller hört något klagomål från andra i Axvall som har anlitat firman.

Claes Jacobson, Axvall

Otroligt bra jobb

Första gamla tegelpannan plockades bort 06:55. C:a 14:00 så var hela taket klart. Ny papp, läkt, vindskivor, hängrännor och tegel. Dessutom blev den gamla takluckan igensatt snyggt och prydligt.

Anders Ståhl,

Skriv en recension